Warner Bros. Games neemt Player First Games over

-

Warner Bros. Games heeft Player First Games, de ontwikkelaar van MultiVersus, overgenomen. Dat blijkt uit een officieel persstatement van Warner Bros. Games. De overnameprijs is niet bekendgemaakt, maar Player First Games blijft opereren onder de huidige leiding van mede-oprichters Tony Huynh en Chris White.

De overname komt kort na de herlancering van MultiVersus in mei. Warner Bros. heeft eerder ook vakbonden erkend bij Activision en ZeniMax. David Haddad van Warner Bros. Games is enthousiast over de samenwerking en benadrukt de creatieve toevoeging van Player First Games aan hun ontwikkelingsteam. Tony Huynh van Player First Games ziet de overname als een positieve stap voor MultiVersus en de spelers, zo laat hij weten in het persstatement.

Alles wat je moet weten over MultiVersus1

MultiVersus is sinds 28 mei 2024 beschikbaar op PlayStation, Xbox en pc.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Ontwikkelaar:

Player First Games

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

28 mei 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord