Nacon kondigt actie-RPG Dragonkin - The Banished aan

Geplaatst:

Tijdens Nacon Connect werd er ook een nieuwe game onthuld. Dragonkin - The Banished is de nieuwste actie-RPG van Nacon en EKO Software.

De onthullingstrailer van Dragonkin - The Banished begint zoals je zou verwachten dat een trailer van Diablo eruit zou zien. Een grimmig leeg strijdveld, met een voice-over erachter van een dame die op onheilspellende wijze vertelt over de terugkeer van een groot kwaad. Vervolgens zien we hoe een grote draak opstaat, terwijl hij aanbeden wordt door een Dragonkin. De strijd tegen de draken wordt opnieuw ingeluid. Vervolgens zien we gameplaybeelden. Dragonkin - The Banished is een isometrische actie-RPG die doet denken aan games als Diablo en Path of Exile. We zien verschillende soorten personages die verschillende soorten aanvallen kunnen doen. Er is veel snelle actie en felle kleurtjes te zien, wat dan weer in sterk contrast staat met de grimmige sfeer die we aan het begin van de trailer hebben gezien.

Dragonkin - The Banished staat gepland voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Nacon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragonkin: The Banished

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Februari 2025

Ontwikkelaar

EKO Software

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord