Necromunda: Hired Gun krijgt eerste update

Geplaatst: 7 juni 2021 12:44

Necromunda: Hired Gun heeft afgelopen week de eerste update gehad, die ook wel hard nodig was. De game was bij release namelijk nogal buggy.

Dit is niet de eerste keer dat ontwikkelaar Streum On Studio een game uitbrengt die erg ambitieus is, maar ook erg veel problemen ondervindt in de periode na de release. Necromunda: Hired Gun is hier geen uitzondering op. Toen de game uitkwam, waren er veel problemen met de prestaties, zoals een map die niet goed laadt en gaat stotteren. Ook was er een missie waarin de laatste golf aan vijanden nooit kwam opdagen. Maar nu is de eerste update voor de game verschenen, die gelukkig goed werk heeft gedaan. Het volume van de dialogen in de game is verbeterd, zodat je nu ook echt kunt horen wat er gezegd wordt, en missende geluidseffecten zijn terug in de game gezet. De ontwikkelaar geeft aan dat nog niet alle problemen verholpen zijn, maar dat de studio blijft werken aan het verbeteren van de game en het fixen van de tekortkomingen. Benieuwd wat wij van Necromunda: Hired Gun vinden? Lees het hier in de review van Bram!

Necromunda: Hired Gun kwam uit op 1 juni.

Bron: Steam

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Necromunda: Hired Gun

Series

Warhammer

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 juni 2021

Ontwikkelaar

Streum On Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord