Necromunda: Hired Gun

  • Ontwikkelaar Streum On Studio
  • Eerste releasedatum 1 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Necromunda: Hired Gun trailer toont wereld

Focus Home Interactive heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Necromunda: Hired Gun. In de nieuwe trailer zien we de verknipte wereld van de Warhammer-shooter.

De nieuwe trailer toont de wereld van Necromunda: Hired Gun en overspoelt de speler met informatie. Je speelt als een premiejager en dankzij het nieuwe beeldmateriaal weten we dat we ons personage kunnen aanpassen. Naast het afslachten van je doelwitten moet je vermiste personen vinden, informatie achterhalen en je cyber-mastiff voeden. De trailer toont verder wat locaties van de game en werpt een blik over de bar. Volgens de trailer is de bar de enige plek waar het vredig is. Of nou ja, mild vredig. Bekijk hier de aankondigingstrailer van de Warhammer-shooter Necromunda: Hired Gun.

Necromunda: Hired Gun is beschikbaar vanaf 1 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Focus Home Interactive

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?