Need for Speed NITRO

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 19 november 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Need for Speed: NITRO racet naar goud

De nieuwe Need for Speed: NITRO, die exclusief uit gaat komen op de Nintendo DS en de Nintendo Wii heeft de gouden status bereikt, wat wil zeggen dat de game helemaal af is. Maar dat is niet het enige dat Electronic Arts bekend heeft gemaakt, want ze hadden nog wat meer leuke details voor je in petto.

Zo komt de game eerder uit, namelijk op 3 november in Amerika en op 6 november in Europa. Ook is de soundtrack van de game bekendgemaakt, en volgens Steve Schnur van de Music Marketing bij EA, is het een soundtrack die helemaal past bij een game als NITRO.

This soundtrack musically exemplifies the intensity, attitude and adrenaline of Need for Speed NITRO. This energetic collection of rock, electronic and hip hop, matches the incredible speed and intensity of a game experience players will never forget.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?