Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Need for Speed NITRO

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 19 november 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Need for Speed NITRO laat zich zien

Need for Speed NITRO verschijnt op 19 november van dit jaar voor de Nintendo DS en Wii . Deze versie is totaal verschillend van de eerder verschenen Need for Speed Shift dit jaar voor de PS3, X360 en pc. Deze game is meer arcade, waardoor hij het waarschijnlijk prima zal gaan doen op de consoles van Nintendo.

Inmiddels is er een nieuwe trailer verschenen, die hieronder is te aanschouwen. Laat natuurlijk even weten wat je van de trailer vindt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?