Nieuwe afbeelding Dragon Age 4 verschenen

Geplaatst: 21 maart 2021 15:30

Om iedereen een fijn weekend te wensen heeft Christian Dailey weer een concept art van Dragon Age 4 gedeeld op Twitter. De afbeelding geeft een kleine hint naar wat fans kunnen verwachten van het nieuwe deel in de franchise.

Het is niet de eerste keer dat Christian Dailey concept art deelt op Twitter. In januari werd er ook al een teaser-afbeelding van Dragon Age 4 gedeeld, waarop een personage met een boog werd afgebeeld. De concept art die dit weekend werd gedeeld laat juist een magiër zien in de straten van een onbekende stad. De achtergrond komt overeen met de stad die te zien was in de trailer van The Game Awards. Met de stijl van de kleding en de gebouwen lijkt het erop dat het avontuur zich gaat plaats vinden in Tevinter. Een gebied dat nog niet eerder te verkennen was in Dragon Age, maar waar Dorian uit Dragon Age: Inquisition veel over te vertellen had.

Het is nog niet bekend onder welke naam Dragon Age 4 gaat uitkomen en wat de releasedatum gaat worden.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord