Animal Crossing: Let's Go To The City

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Nieuwe Animal Crossing in december

Vandaag heeft Nintendo bekendgemaakt wanneer Animal Crossing: City Folk de Nintendo Wii zal bereiken in Europa. Er werd al gespeculeerd over een release aan het einde van jaar. De game komt in ieder geval niet een jaar later uit in Europa, zoals bij de originele Animal Crossing voor de Nintendo GameCube

Animal Crossing: City Folk zal in december van dit jaar uitkomen, gebundeld met Wii Speak. Dit een microfoon die je boven of onder je sensorbalk zet om te chatten met je vrienden op Nintendo Wi-Fi.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?