Animal Crossing: Let's Go To The City

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Wii microfoon niet alleen voor Animal Crossing

Met de nieuwe Animal Crossing zal het mogelijk zijn om te praten met je vrienden via een microfoon die je boven of onder je TV legt. Dit is niet het enigste wat deze microfoon kan. Je zal hem namelijk ook kunnen gebruiken bij een nieuw kanaal.

Het Wii Speak Channel stelt je in staat om met maximaal 4 mensen te chatten. Het zal ook mogelijk zijn om audioberichten achter te laten voor je vrienden. Dit kanaal zal op 16 november te downloaden zijn door middel van een code die je krijgt als je de microfoon koopt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?