Nieuwe Avatar: The Last Airbender RPG in de maak

-

Paramount Game Studios en Saber Interactive slaan de handen ineen voor een triple-A RPG gebaseerd op het Avatar: Legends-universum

Via een persbericht wordt aangekondigd dat de game in ontwikkeling is. De titel wordt onderdeel van het Avatar: Legends-universum, wat vooralsnog bestaat uit Nickelodeons Avatar: The Last Airbender and The Legend of Korra. De actievolle RPG volgt een nieuw verhaal, waarbij spelers in de rol kruipen van een gloednieuwe Avatar. We reizen duizenden jaren terug in de tijd en komen in aanraking met een wereld vol historie en interactiviteit. Het is aan de spelers om alle vier de elementen te beheersen. Uiteraard gebruik je je vaardigheden in combat, maar dit hoef je niet per se altijd alleen te doen. Er zijn momenten dat je hand in hand met je kameraden te velde trekt. Tot slot gaan spelers leren wat het betekent om de 'keeper of balance' te zijn in een wereld die dringend begeleiding nodig heeft.

Het gaat lekker met Saber Interactive. Ze brachten succesvol Warhammer 40,000: Space Marine 2 uit en geven deze maand nog A Quiet Place: The Road Ahead uit.

Avatar The Last Airbender RPG

Wat hoop jij te zien van de Avatar: The Last Airbender RPG? Laat het ons weten!

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avatar: The Last Airbender RPG

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Paramount Game Studios

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord