Bully: Scholarship Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe Bully zal snel voorzien worden van fix

Bully: Scholarship Edition is inmiddels ook bij ons in de winkel beland. Gisteren doken er wat nieuwtjes op over dat de game niet lekker zou draaien op de Xbox 360. Op oude Xbox 360's zou de game te kampen hebben met framedrops en vastlopers.

Rockstar, de ontwikkelaar van de game, had erg geschokt gereageerd op dit nieuws. Ze hebben tevens bekendgemaakt dat ze druk bezig zijn met een fix voor deze bugs. Deze zullen we waarschijnlijk volgende week op onze digitale deurmat horen ploffen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?