Dead Space Extraction

  • Ontwikkelaar Visceral Games
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nieuwe details Dead Space: Extraction

Er zijn wat nieuwe details van Dead Space: Extraction bekendgemaakt. Electronic Arts vertelde dat er onder andere pop-up video's zullen verschijnen terwijl je speelt, die wat meer achtergrondinformatie moeten geven over het verhaal van de game. Daarnaast zul je beschikken over speciale krachten, waarmee je objecten die ver van je af staan makkelijk naar je toe kunt halen.

Ook zijn er nieuwe details over het arsenaal aan wapens die je in de game krijgt voorgeschoteld. De wapens die in de eerste Dead Space zaten, doen ons ook in deze game weer aan, maar er zijn ook nieuwe knallers. Zo heeft EA de 'Arc Welder' geïntroduceerd. Met dit wapen kun je een stoot elektriciteit wegstoten om de vijanden min of meer te elektrocuteren. Als er twee vijanden dicht bij elkaar staan terwijl je dit wapen afvuurt, is het helemaal feest. Op die manier zorg je er namelijk voor dat de stroom van de Arc Welder overschiet naar de andere vijand, zodat je twee vijanden in één klap naar het hiernamaals kan sturen.

De Wiimote zal effectief worden gebruikt in de nieuwe Dead Space game. Zo kun je de afstandbediening van de console goed gebruiken om alternatieve modes van wapens te activeren. Dead Space: Extraction staat in de planning om eind dit jaar uit te komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?