Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dead Space Extraction

  • Ontwikkelaar Visceral Games
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nieuwe informatie Dead Space: Extraction

EA medewerker Glen Schofield heeft in een interview nieuwe informatie naar buiten gebracht over Dead Space: Extraction. Zo zal deze game een prequel zijn op het originele Dead Space, welke vorig jaar op PC, PlayStation 3 en Xbox 360 verscheen.

Dead Space: Extraction speelt zich ongeveer drie weken af voor het origineel en eindigt op het schip, Ishimura. De vlammenwerper is ook weer aanwezig en nieuwe pistolen worden er beschikbaar gesteld.

Dead Space: Extraction verschijnt ergens in het vierde kwartaal van 2009.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?