Sherlock Holmes Chapter One

  • Ontwikkelaar Frogwares
  • Eerste releasedatum 16 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Nieuwe details Sherlock Holmes Chapter One onthuld

Tijdens de Future Games Show heeft Frogwares meer informatie vrijgegeven over Sherlock Holmes: Chapter One. Als beeldmateriaal is er voornamelijk concept art te zien.

Dat de Sherlock Holmes: Chapter One gaat over de jonge jaren van Sherlock werd vorige maand al aangekondigd door Frogwares, maar tijdens de Future Games Show werden er meer details onthuld. In de game keert hij terug naar zijn geboortestad op een mediterraans eiland om de moord op een familielid te onderzoeken. Spelers moeten als een echte detective aan slag om uit te zoeken hoe alles in de game werkt, want de game zelf geeft weinig hints. Omdat het onderzoek een belangrijk element is, zijn er in dit deel nieuwe onderzoeksopties toegevoegd. Zo kan Sherlock Holmes mensen op straat netjes om informatie vragen of ze juist met harde hand dwingen. De balans in de aanpak en de manier hoe je criminelen oppakt is in jouw handen.

Sherlock Holmes Chapter One verschijnt ergens in 2021 voor de pc en consoles.

BRON Future Games Show

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?