Sherlock Holmes Chapter One

  • Ontwikkelaar Frogwares
  • Eerste releasedatum 16 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum van Sherlock Holmes Chapter One onthuld

De releasedatum van de game Sherlock Holmes Chapter One is onthuld. Ontwikkelaar Frogwares maakte het bekend via een trailer.

Sherlock Holmes Chapter One plaatst de speler in de schoenen van een jonge Sherlock Holmes, die verschillende zaken moet gaan oplossen. De game wordt ontwikkeld door de Oekraïense studio Frogwares. Nu is de releasedatum van Sherlock Holmes Chapter One bekendgemaakt. Spelers kunnen in november met de game aan de slag op de pc en next-gen-consoles. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Sherlock Holmes Chapter One komt 16 november uit op de pc, Xbox Series X/S en PlayStation 5. Een releasedatum voor de Xbox One en PlayStation 4 versie van de game is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?