Nieuwe EA Madden 25-gameplay toont mechanieken

-

EA heeft een nieuwe Gameplay Deepdive video uitgebracht voor Madden 25. De video toont verschillende mechanieken die in de aankomende game te vinden zijn.

Nu de release van EA Madden 25 begint te naderen heeft de ontwikkelaar een uitgebreide gameplayvideo uitgebracht. Zo moet de spelervaring veel beter worden met de nieuwe BOOM Tech. Dit is een vernieuwd tacklesysteem dat rekening houdt met de impact voor, tijdens en na de tackle en het daarmee een stuk realistischer maakt. Verder komt er een vernieuwd Ball Carrier-systeem, inclusief een op fysica gebaseerd evenwicht- en herstelsysteem voor de Ball Carrier. Het wordt ook makkelijker te vangen en tegenstanders te blokkeren met het nieuwe catching and blocking-systeem. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

EA Madden 25 verschijnt 16 august op pc, Xbox Series en de PlayStation 5. Lees hier Rudy's Madden NFL 2024 review.

Bron: EA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Madden 25

Ontwikkelaar:

EA Tiburon

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

5 september 2014

Reviewscore:

-

Platforms:

XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord