Nieuwe Fairy Tail-action RPG onthuld

Geplaatst: 18 juni 2024 20:39
Aangepast: 19 juni 2024 12:58
-

Fans van Fairy Tail, maak je klaar voor een magisch avontuur! Koei Tecmo en Gust hebben tijdens de Nintendo Direct van juni aangekondigd een nieuwe game uit te brengen die het afsluitende hoofdstuk van de geliefde anime in een nieuw daglicht zet. Fairy Tail 2, zo gaat de game heten.

Het is alweer een tijdje geleden dat het laatste seizoen van de originele Fairy Tail anime werd uitgezonden. Dit spectaculaire seizoen zette de Fairy Tail-guild tegenover het meedogenloze Alvarez Empire, geleid door de duistere magiër Zeref. Deze vijand, die vaak op de achtergrond van de serie opdook, neemt nu een centrale rol in de nieuwe game. Koei Tecmo en Gust beloven een meeslepende ervaring waarbij spelers alles op alles moeten zetten om de vrede te bewaren. De prijsgegeven trailer toont wat real-time gevechten en een handje bijzondere combo’s. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de trailer:

Het is de bedoeling dat je deze winter nog de strijd kunt aangaan in de nieuwe Fairy Taile-RPG. Maar wanneer precies? Dat weten we nog niet. Een exacte releasedatum werd namelijk niet prijsgegeven.

Bron: Nintendo Direct

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FAIRY TAIL 2

Ontwikkelaar:

KOEI TECMO GAMES

Uitgever:

KOEI TECMO GAMES

Release:

Q4 2024

-

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord