Nieuwe Five Nights at Freddy's game gelekt

Geplaatst:

Onlangs lekte er gameplay beelden van een nieuwe Five Nights at Freddy's game met pixel art en side-scrolling gameplay. Scott Cawthon, maker van de gameserie, bevestigde dat de gelekte beelden echt zijn.

Cawthon gaf aan dat hij probeerde het geheim te houden, maar dat hij het geen probleem vindt dat de game gelekt is. Hij bevestigde onlangs dat er een nieuwe Five Nights at Freddy's in de maak is met retro pixel art en side-scrolling gameplay. Iets heel anders dan wat we tot nu toe gewend zijn van de gameserie dus. Afgelopen dinsdag kwam er een trailer online van een game met de naam Five Nights at Freddy's: Into The Pit. De FNAF subreddit gaf meteen aan dat alle berichten over de trailer verwijderd zouden worden totdat hij officieel online zou komen via de ontwikkelaar. Dat bleek echter niet nodig, want Cawthon speelde hier meteen op in door te bevestigen dat de gelekte trailer echt is. Daarnaast gaf hij aan dat de game al een hele tijd in ontwikkeling is en dat het een game wordt ten ere van het 10-jarige jubileum van de Five Nights at Freddy's-serie. Hieronder kun je de trailer voor Five Nights at Freddy's: Into the Pit bekijken.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Five Nights at Freddy's: Into the Pit. Laten we hopen dat deze nieuwe game beter in de smaak valt dan de Five Nights at Freddy's film.

Bron: Subreddit FNAF

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Five Nights At Freddy's

Series

-

Uitgever

Scott Cawthon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 augustus 2014

Ontwikkelaar

Scott Cawthon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord