Nieuwe gameplay-beelden Sword Art Online Alicization Lycoris onthuld

Geplaatst: 12 september 2019 19:14
Aangepast: 2 juli 2020 18:13

Er zijn onlangs nieuwe gameplay-beelden van Sword Art Online Alicization Lycoris onthuld. De beelden werden onthuld tijdens de Tokyo Game Show.

Het is al weer even geleden dat er een Sword Art Online-game verscheen, maar fans mogen er weer aan geloven. Tijdens de Tokyo Game Show zijn er nieuwe gameplay-beelden vrijgegeven van Sword Art Online Alicization Lycoris. Dit gebeurde tijdens de Famitsu x Dengeki-livestream. De gameplay toont het hoofdpersonage Kirito, samen met zijn partners Alice en Eugeo. Daarnaast doet het nieuwe personage genaamd Medina haar intrede. In de gameplay-beelden is te zien hoe Kirito en zijn vrienden het opnemen teggen een reusachtig kreeftachtig beest. Daarnaast krijgen we te zien dat spelers de mogelijkheid hebben om te schakelen tussen personages. En dit kan erg handig zijn tijdens gevechten, zo blijkt uit de gameplay. Ieder personage heeft zijn/haar eigen soort wapen en unieke kwaliteiten. Bekijk hieronder de gameplay:

In tegenstelling tot de vorige Sword Art Online-games haakt deze game aan op de anime. Alicization Lycoris is in feite de game-versie van het Alicization-verhaal, dat in het derde seizoen van de bekende anime-serie te volgen is. Sword Art Online Alicization Lycoris komt naar PlayStation 4, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sword Art Online Alicization Lycoris

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

10 juli 2020

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord