Sword Art Online Alicization Lycoris

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 10 juli 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Nieuwe gameplay-beelden Sword Art Online Alicization Lycoris onthuld

Er zijn onlangs nieuwe gameplay-beelden van Sword Art Online Alicization Lycoris onthuld. De beelden werden onthuld tijdens de Tokyo Game Show.

Het is al weer even geleden dat er een Sword Art Online-game verscheen, maar fans mogen er weer aan geloven. Tijdens de Tokyo Game Show zijn er nieuwe gameplay-beelden vrijgegeven van Sword Art Online Alicization Lycoris. Dit gebeurde tijdens de Famitsu x Dengeki-livestream. De gameplay toont het hoofdpersonage Kirito, samen met zijn partners Alice en Eugeo. Daarnaast doet het nieuwe personage genaamd Medina haar intrede. In de gameplay-beelden is te zien hoe Kirito en zijn vrienden het opnemen teggen een reusachtig kreeftachtig beest. Daarnaast krijgen we te zien dat spelers de mogelijkheid hebben om te schakelen tussen personages. En dit kan erg handig zijn tijdens gevechten, zo blijkt uit de gameplay. Ieder personage heeft zijn/haar eigen soort wapen en unieke kwaliteiten. Bekijk hieronder de gameplay:

In tegenstelling tot de vorige Sword Art Online-games haakt deze game aan op de anime. Alicization Lycoris is in feite de game-versie van het Alicization-verhaal, dat in het derde seizoen van de bekende anime-serie te volgen is. Sword Art Online Alicization Lycoris komt naar PlayStation 4, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?