Trailer: Sword Art Online Alicization Lycoris trailer toont personalisatie opties

Geplaatst: 2 juni 2020 14:35

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer van Sword Art Online Alicization Lycoris vrijgegeven. In de trailer wordt er uitgelegd hoe de personalisatie opties en het crafting-systeem werken in de game.

In de vorige gameplaytrailer werd al duidelijk dat Kirito het hoofdpersonage van de game is. In de trailer die vandaag is vrijgegeven wordt er getoond dat spelers het uiterlijk van Kirito helemaal kunnen veranderen. Met het crafting-systeem worden wapens gemaakt van materialen die je onderweg hebt verzameld en is er de mogelijkheid om bonussen aan ringen toe te voegen. Als je liever bezig bent met het maken van drankjes biedt alchemie een uitkomst. Hoe de relaties met je partners tot stand komt, is aan het einde van de trailer te zien.

Sword Art Online Alicization Lycoris verschijnt op 10 juli voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sword Art Online Alicization Lycoris

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

10 juli 2020

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord