Nieuwe gameplaytrailer voor horrorgame CONSCRIPT

Geplaatst: 11 juni 2024 15:50
-

De Slag om Verdun is een horrorshow op zichzelf en in CONSCRIPT is het al helemaal griezelen geblazen. Check hier de nieuwe gameplaytrailer!

Team17 is tegenwoordig de uitgever van CONSCRIPT en de marketingmachine van de indie-uitgever begint te draaien. De nieuwe gameplaytrailer van CONSCRIPT biedt ons een kijkje in de keuken van de Eerste Wereldoorlog-setting. Het is een grimmige bedoeling met kameraden die links en rechts omvallen van zowel fysieke als mentale pijn. Je speelt aan de Franse kant van het conflict en neemt het op tegen de Duitse oppositie. De gameplay kan vooral vergeleken worden met de horrorgames van vanouds, zoals de eerste Resident Evil- en Silent Hill-games. Verwacht dus intense combat en listige puzzels in CONSCRIPT. De trailer bevestigt verder een console-release voor de game van eenmansontwikkelaar Jordan Mochi.

Oorlog is hel, iets wat we beamen in Amnesia: The Bunker. Check hier een andere horrorgame uit de vijver van Team17, genaamd DREDGE.

Update: daarnaast is nu ook de releasedatum vrijgegeven! Rendezvous With Death is de naam van de verse trailer en we weten meteen wanneer we Magere Hein gaan ontmoeten.

CONSCRIPT is beschikbaar vanaf 23 juli voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot CONSCRIPT

Ontwikkelaar:

Catchweight Studio

Uitgever:

Team17

Release:

23 juli 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord