Nieuwe gameplayvideo van Silent Hill 2 remake laat Flesh Lip boss zien

-

Een nieuwe gameplayvideo van de Silent Hill 2 remake laat het verschil in het Flesh Lip boss gevecht zien. In de video vergelijken de ontwikkelaars de beelden uit de originele versie van de game met de beelden uit de nieuwe versie.

Naast de angstaanjagende Flesh Lip krijgen we natuurlijk Laura ook te zien in de video. Het meisje dat James leert kennen net voordat de confrontatie met de baas begint. Bloober Team wil met de video onder andere laten zien hoe ze te werk zijn gegaan met het behouden van het karakter van de originele game. Volgens hen zitten de verbeteringen van de remake vooral in 'meer betrokken camerawerk en uitstekend stemacteerwerk'. Persoonlijk denk ik dat die tweede nog wel eens verkeerd kan vallen bij de echte fans van de Silent Hill-franchise, aangezien het stemacteerwerk in de originele Silent Hill 2 een belangrijk onderdeel is van de ongemakkelijke sfeer die de game met zich meebrengt. Voor de filmische scènes tussendoor is full-body motion capture gebruikt, om te zorgen dat de beelden zo realistisch mogelijk zouden worden. Ten slotte heeft Bloober Team het gevecht met Flesh Lip in een ander jasje gestoken, waar ze meer over vertellen in de video.

De Silent Hill 2 remake lanceert op 8 oktober en komt alleen uit voor de PlayStation 5 en pc. Het eerste jaar blijft de game een PlayStation Exclusive.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 (2024)

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord