Halo Wars

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Nieuwe Halo Wars video

Halo Wars is de laatste game van Ensemble Studios, die we onder andere kennen van de Age of Empires serie. De demo is al een tijdje speelbaar en ook de eerste reviews waren binnengedruppeld. Halo Wars is een goede RTS.

De game verschijnt op 27 februari. Om tot die tijd de pijn te verzachten, heeft Ensemble Studios een nieuwe video uitgebracht van Halo Wars. Scroll naar beneden om hem te bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?