Nieuwe Medal of Honor is modern?

Geplaatst: 7 augustus 2008 13:43
Aangepast: 3 juni 2018 10:54

Eind mei waren er al geruchten op het net dat de nieuwe Medal of Honor game de Tweede Wereldoorlog vaarwel zou zeggen en naar het moderne slagveld in Afghanistan gaat. Vandaag zijn er weer nieuwe geruchten.

De Franse site Jeux Video beweert namelijk de eerste details te hebben over Medal of Honor: Operation Anaconda. Dit gerucht vonden ze in een enquête van Electronic Arts. Operation Anaconda vond plaats in 2002 en wordt gezien als de grootste ramp in de hedendaagse geschiedenis. Een helikopter crashte en de militairen die overbleven zaten vast op de bergen waar het wemelde van de Taliban.

Medal of Honor: Operation Anaconda laat je spelen met meerdere soldaten. Deze soldaten waren allemaal betrokken bij meerdere tactieken van oorlog. Zo heb je een soldaat die met mortieren en drones werkt, maar ook een soldaat die met een sniper bij de frontlinie zat. Er wordt ook vertelt over 60 wapens die allemaal te customizen zijn.

Electronic Arts heeft nog niet gereageerd op dit gerucht. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie over Medal of Honor: Operation Anaconda.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Medal of Honor

Series

Medal of Honor

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

15 oktober 2010

Ontwikkelaar

EA LA

Gameliner Awards

-

Lees meer