Medal of Honor

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe Medal of Honor is modern?

Eind mei waren er al geruchten op het net dat de nieuwe Medal of Honor game de Tweede Wereldoorlog vaarwel zou zeggen en naar het moderne slagveld in Afghanistan gaat. Vandaag zijn er weer nieuwe geruchten.

De Franse site Jeux Video beweert namelijk de eerste details te hebben over Medal of Honor: Operation Anaconda. Dit gerucht vonden ze in een enquête van Electronic Arts. Operation Anaconda vond plaats in 2002 en wordt gezien als de grootste ramp in de hedendaagse geschiedenis. Een helikopter crashte en de militairen die overbleven zaten vast op de bergen waar het wemelde van de Taliban.

Medal of Honor: Operation Anaconda laat je spelen met meerdere soldaten. Deze soldaten waren allemaal betrokken bij meerdere tactieken van oorlog. Zo heb je een soldaat die met mortieren en drones werkt, maar ook een soldaat die met een sniper bij de frontlinie zat. Er wordt ook vertelt over 60 wapens die allemaal te customizen zijn.

Electronic Arts heeft nog niet gereageerd op dit gerucht. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie over Medal of Honor: Operation Anaconda.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?