Medal of Honor krijgt open bèta

Geplaatst:
Aangepast: 11 mei 2018 21:40

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat Medal of Honor een open bèta zal krijgen. De bèta begint op 4 oktober en eindigt 7 oktober. De open bèta zal exclusief voor de pc zijn. Als de bèta open gaat, kan je hem hier downloaden.

De bèta zal twee levels bevatten die gebaseerd zijn op echte locaties: Kunar Base en Shahikot Mountains. Kunar Base wordt gespeeld in de Sector Control mode. Hierin strijden twee teams om zoveel mogelijk sectoren te veroveren. Shahikot Mountains wordt gespeeld in de Combat Mission mode, waarin twee teams opdrachten krijgen om de tegenstanders te verslaan. Beide modes zullen met maximaal 24 man te spelen zijn.

Medal of Honor verschijnt 15 oktober voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Medal of Honor

Series

Medal of Honor

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

15 oktober 2010

Ontwikkelaar

EA LA

Gameliner Awards

-

Lees meer