LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Nieuwe outfits voor je Sackboy

Vanaf morgen zijn er vijf nieuwe outfits te downloaden voor de Sackboys in LittleBigPLanet in de Amerikaanse PlayStation Store. Één ervan is gratis, de andere vier kosten $0,99 per stuk of $2,99 als pakket.

De vleesetende plant (linksboven) is het gratis kostuum. Dit kostuum is de winnaar van de Europese Costume Contest. De pinguïn, kikker, haai en gorilla zijn de overige kostuums.

Of en wanneer de kostuums in Europa verschijnen is nog niet bekend, maar verwacht dat ze niet al te lang op zich zullen laten wachten. We verwachten dat de prijs dan hetzelfde blijft, maar dan met eurotekens in plaats van dollartekens.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?