Nieuwe overview trailer voor Super Mario Party Jamboree

-

Nintendo deelde onlangs een nieuwe overview trailer voor Super Mario Party Jamboree. De trailer bevat maar liefst vijf minuten aan nieuwe beelden van de game.

Super Mario Party Jamboree is de derde Super Mario-game die uitkomt voor de Nintendo Switch. Goed nieuws voor de fans van deze franchise: Nintendo deelde onlangs weer een nieuwe trailer met compleet nieuwe beelden van de game. De trailer duurt maar liefst vijf minuten, dus het is zeker de moeite waard. Als we de uitgever mogen geloven, wordt dit de grootste Mario Party-game ooit. Er zijn 22 personages waar je uit kunt kiezen en de game bevat 110 minigames. Er zijn zeven maps waarop je kunt spelen, waaronder vijf compleet nieuwe maps en twee vernieuwde versies van klassieke maps uit eerdere Mario Party-games. Win je bepaalde minigames in Super Mario Party Jamboree, dan wordt een Jamboree-partner je vriend. Iedere partner heeft een andere vaardigheid die je in kunt zetten in de game, zoals jou teleporteren naar een willekeurig vakje op de map.

Super Mario Party Jamboree verschijnt op 17 oktober voor de Nintendo Switch. Wil je alvast meer weten over deze game? Je leest er alles over in onze Alles dat je moet weten over: Super Mario Party Jamboree!

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Party Jamboree

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

17 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord