Check hier alle The Game Awards 2023 content

Sacred 2: Fallen Angel

  • Ontwikkelaar Ascaron
  • Eerste releasedatum 15 mei 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Nieuwe Sacred 2 video

Sacred verscheen in 2004 en liet je veel hakken in een RPG wereld. Sacred 2 gaat verder waar deel 1 eindigde en laat je met 6 verschillende personages de stad Ancaria redden door nog meer te hakken.

De game is al beschikbaar voor de pc. Het is nog wachten op een consoleversie, maar dat duurt niet lang meer. Kijk hieronder naar een gameplayfilmpje van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?