Nieuwe The World Ends With You-game onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 24 november 2020 17:44

Er is een nieuwe The World Ends With You-game, NEO: The World Ends With You, aangekondigd door Square Enix. De ontwikkelaar onthulde de game met een trailer.

The World Ends With You kwam in 2007 uit op de Nintendo DS. De game werd goed ontvangen en fans vroegen jarenlang om een vervolg. Dertien jaar later heeft Square Enix daar gehoor aan gegeven met de aankondiging van NEO: The World Ends With You. In de game keren spelers terug naar Shibuya en bevat het dezelfde gevechtsstijl als in de eerste game. Alleen is het nu mogelijk om vier personages in plaats van twee te besturen. In de trailer worden Rindo, Fret, Nagi en Minanmoto als bespeelbare personages getoond. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

NEO: The World Ends With You moet ergens in de zomer van 2021 gaan uitkomen op de Nintendo Switch en PlayStation 4. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NEO: The World Ends With You

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasewindow

27 juli 2021

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord