Nieuwe trailer Destiny 2: The Final Shape

Geplaatst:

Een nieuwe trailer van Destiny 2: The Final Shape neemt ons mee dieper The Traveler in. We bezoeken hierin The Pale Heart.

Het einde van Destiny 2 is in zicht. In deze laatste confrontatie met The Witness moeten spelers de Vanguard verzamelen en diep in het hart van de Traveler duiken om de War of Light and Darkness te beëindigen. Met de introductie van de Prismatic subclass kunnen Guardians zowel Light als Darkness gebruiken, waardoor je een unieke subclass kunt creëren. In de nieuwste trailer van Destiny 2: The Final Shape zien we The Pale Heart, een tumultueuze bestemming waar de eeuwigheid aan een zijden draadje hangt, terwijl je het opneemt tegen nieuwe vijanden die bekend staan als The Dread. Hierin zijn verschillende activiteiten te doen, waaronder het terugdringen van corruptie binnen de Traveler en een nieuwe raid om The Witness te confronteren.

Destiny 2: The Final Shape verschijnt op 4 juni.

Bron: Bungie
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: The Final Shape

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord