Destiny 2: The Final Shape bevat Prismatic Subclass

Geplaatst: 9 april 2024 20:40
-

Het is smullen geblazen voor de Destiny-fans. De gameplaytrailer van Destiny 2: The Final Shape vertoont de Prismatic Subclass, een vijandelijke factie en meer!

Na de deceptie van Destiny 2: Lightfall zijn de spelers van de populaire first-person shooter toe aan wat nieuws. Ontwikkelaar Bungie levert maar al te graag. In Destiny 2: The Final Shape betreden spelers The Pale Heart van de Traveler om zo de confrontatie met The Witness aan te gaan. Best wel een onderneming, maar gelukkig zijn de tools aanwezig om dit varkentje te wassen. Zo bevat The Final Shape een nieuwe subclass, genaamd de Prismatic Subclass. Voor het eerst kunnen spelers de krachten van Light en Darkness combineren. De Prismatic Subclass introduceert nieuwe mogelijkheden om elke speelstijl te verbeteren en aan te passen met de combinatie van meerdere elementen. Overigens krijgt elke class ook een nieuwe granaatsoort:

  • Warlocks - Stasis/Void
  • Titans - Strand/Arc
  • Hunters - Solar/Stasis

Maar daar houdt het nog niet op. In Destiny 2: The Final Shape kunnen spelers het opnemen tegen een nieuwe vijandelijke factie, genaamd de Dread. Eerder vochten de Guardians al tegen de Tormentor (Lightfall) en waren we al bekend met de komst van de Subjugators, maar in de aankomende uitbreiding komen er nog drie opponentsoorten bij. De Grim is een vliegende vijand die de vaardigheden van spelers kan vertragen en onderdrukken als ze te dichtbij komen. De Husk is daarentegen een acrobatische vechtersbaas die een geist-vijand naar spelers toe kan sturen. Je kunt dit voorkomen door hun zwakke plek te raken. Tot slot hebben we het vervelende duo, genaamd Attendant en Weaver. Deze eenheden hanteren Stasis en Strand, waardoor Guardians altijd een oog in het zeil moeten houden.

Flink wat Destiny 2: The Final Shape nieuws, al is er nog meer te beleven voor de loyale Guardian die de game nog steeds op de harde schijf heeft staan. Destiny 2: Into the Light is nu beschikbaar voor alle spelers zonder extra kosten. De onderstaande trailer toont wat spelers kunnen verwachten van het twee maanden durende evenement.

Destiny 2: The Last Light is beschikbaar vanaf 4 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Bungie
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: The Final Shape

Ontwikkelaar:

Bungie

Uitgever:

Bungie

Release:

4 juni 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord