Nieuwe trailer Luigi’s Mansion 2 remaster onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 4 mei 2024 20:18

Nintendo lanceerde vandaag een gloednieuwe trailer voor de remaster van 'Luigi's Mansion 2', oorspronkelijk uitgebracht voor de 3DS. Deze nieuwe trailer, te zien op het officiële X en YouTube-account van de Japanse gamegiant, geeft fans een nieuwe blik op de HD-versie van het geliefde avontuur.

In de beelden zien we hoe de spoken, onder aanvoering van de beruchte King Boo, zich keren tegen Professor E. Gadd. In deze chaos roept de professor de hulp in van Luigi, die gewapend met zijn vertrouwde Poltergust 5000 de donkere hoeken van diverse mansions verkent om delen van de Dark Moon te verzamelen. De trailer belicht ook de mogelijkheid om samen met vrienden de ScareScraper-modus te trotseren. Met een stevige mix van nostalgie en nieuwe technologie, richt Nintendo zich zowel op fans van het eerste uur als op nieuwe spelers. Bekijk hieronder de trailer:

Fans kunnen deze zomer opnieuw in de wereld van Luigi duiken, want de remaster van 'Luigi's Mansion 2' is vanaf 27 juni speelbaar op Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Luigi's Mansion 2

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo 3DS, Nintendo Switch

Releasedatum

28 maart 2013

Ontwikkelaar

Next Level Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord