Overzichtstrailer Luigi's Mansion 2 HD onthuld

Geplaatst: 21 juni 2024 11:00
-

De Nintendo Switch-versie van Luigi's Mansion 2 wordt in het zonnetje gezet. Check hier de overzichtstrailer van de aankomende avonturengame!

Wederom betreedt angsthaas Luigi grote villa's vol met spoken. Gelukkig is de groene loodgieter goed voorbereid - hij heeft namelijk de Poltergust 5000 op zak. Met deze futuristische stofzuiger verlicht Luigi de boel en zuigt hij de geesten op. De diverse zwevende zielen komen in alle vormen en maten, dus de speler moet niet bang zijn om de strategie om te gooien. Overigens is de Poltergust 5000 niet alleen maar een offensief wapen. Je kan er verschillende puzzels mee oplossen. Is het allemaal nog nét te griezelig voor een solo-playthrough? Gelukkig kun je samen met je vrienden de spoken opjagen in ScareScraper.

Luigi's Mansion 2 is nu beschikbaar voor de 3DS. De HD-versie verschijnt op 27 juni voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Luigi's Mansion 2

Ontwikkelaar:

Next Level Games

Uitgever:

Nintendo

Release:

28 maart 2013

Nintendo 3DS, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord