Nieuwe trailer Planet Zoo onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 25 februari 2024 11:17

Met nog een kleine maand te gaan tot de consolerelease van Planet Zoo heeft ontwikkelaar Frontier Developments een nieuwe trailer van de game onthuld.

In de trailer zijn de vele opties die de spelers hebben om hun dierentuinen volledig naar hun eigen creatieve hand te zetten. Eerder dit jaar werd de befaamde simulatiegame al voor de consoles aangekondigd. De nieuwe trailer toont - hoe kan het ook anders - heel veel soorten dieren die je kunt houden in je eigen dierentuin. Van olifanten zo zebrea's en giraffen, ze komen allemaal even voorbij. Naast de dieren, besteedt Frontier Developments ook aandacht aan wat bouwopties. Bekijk hieronder de trailer:

Planet Zoo: Console Edition verschijnt op 26 maart op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord