Trailer: Planet Zoo: Console Edition aangekondigd

-

De dierentuinen komen straks tot leven op de Xbox Series X|S en PlayStation 5. Planet Zoo is namelijk onderweg naar de current-gen consoles.

Met een humoristische trailer - een stijlkeuze die we gewend zijn van de Planet-games - wordt Planet Zoo: Console Edition aangekondigd. Deze editie ondersteunt het gebruik van controllers, zodat console-spelers eindelijk met de geliefde simulatiegame aan de slag kunnen. De console-editie mag genieten van alle updates, features en dieren die gratis zijn toegevoegd de afgelopen vier jaar. Mocht je graag met de DLC-dieren aan de haal gaan, dan zijn er diverse opties beschikbaar. De Deluxe Edition bevat 16 extra dieren afkomstig uit de eerder verschenen uitbreidingen. De Ultimate Edition heeft die ook - maar bedraagt tevens een Season Pass, waarin spelers toegang krijgen tot veertien reeds verschenen DLC's die in de loop der tijd naar de consoles worden gebracht. Wanneer je Planet Zoo: Console Edition vooraf bestelt, krijg je drie exotische dieren erbij: de komodovaraan, het dwergnijlpaard en de thomsongazelle.

Check hier onze review van Planet Zoo. Lees hier onze revisited van Planet Zoo in 2023.

Planet Zoo is nu beschikbaar voor de pc. De simulatiegame is vanaf 26 maart te spelen op de Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

5 november 2019

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord