Nieuwe Transformers staan klaar voor strijd

Na Map and Character Pack 01 voor Transformers: War for Cybertron komt Activision vandaag met het tweede deel van de downloadable content.

Dit pakket bevat twee nieuwe maps voor Escalation mode en drie nieuwe maps voor de reguliere multiplayer. Voor de fans: in de nieuwe Escalation map pulse zal je met een groep Autobots binnenin Trypticon strijd leveren tegen immer aanzwellende legers Decepticons.

De andere maps beloven een mooie mix te worden van grote open gebieden en kleine compacte gevechtsgronden. Het meest interessante zouden de nieuwe karakters moeten zijn. Helaas mogen we deze maal maar twee nieuwe aanwinsten verwelkomen: Zeta Prima (Autobots) en Dead End (Decepticons). Beide robots in disguise zijn te gebruiken als skin in de multiplayer én in Escalation mode.

Vergeleken met de vorige pack lijkt de inhoud wat magertjes te zijn. Het is vanaf nu te downloaden voor 800 Microsoft-punten of 9,99 euro op het PSN en dat is inderdaad hetzelfde als het vorige pack (met 5 karakters en skins) kostte, maar bij Activision komt alleen voor niets de zon op.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?