Check hier alle The Game Awards 2023 content

Super Mario 64

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 maart 1997
  • Platformen Nintendo 64
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Nintendo en LEGO onthullen Super Mario 64 LEGO-set

Nintendo en LEGO onthulden onlangs de meest recente vrucht van hun samenwerking: een Super Mario 64 LEGO-set. Er werd al eerder naar de set gehint via Twitter.

Op het eerste gezicht lijkt de set alleen een groot vraagteken-blok te zijn, maar het blok ontvouwt zich in verschillende levels, waaronder Princess Peach's Castle. De set bestaat uit 2064 LEGO-stenen en is vanaf 1 oktober verkrijgbaar. Nintendo of America deelde vandaag een video op hun Twitter-kanaal als onthulling van de nieuwe Super Mario 64 LEGO-set. Op de video kun je zien hoe de innovatieve LEGO-set werkt.

De nieuwe Super Mario 64 LEGO-set is verkrijgbaar vanaf 1 oktober.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?