Nintendo kondigt Everybody 1-2- Switch! aan

Geplaatst:

Je zat er misschien niet op te wachten, maar 1-2-Switch! krijgt een vervolg. Heel uitgebreid wordt dit niet gevierd door Nintendo, maar we weten al wel wanneer Everybody 1-2- Switch! gaat verschijnen.

De partygame uit 2017 krijgt dus een vervolg, maar echt feest wordt er niet gevierd. Nintendo maakte het nieuws bekend door simpelweg de game aan te bieden via hun online store. Om vervolgens toch nog even een Tweet te plaatsen. Als je zat te wachten op een bizarre trailer dan moet ik je slecht nieuws geven, want die is er nog niet. De releasedatum is wel onthuld. Je kunt namelijk aan het eind van deze maand samen met een vriend of partner in de game duiken. Welke minigames er in Everybody 1-2- Switch! zitten is nog niet bekend, maar je moet net zoals in het eerste deel zoveel mogelijk punten scoren. Naast de Joy-Cons kun je ook je telefoon inzetten.

Everybody 1-2- Switch! verschijnt op 30 juni voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Everybody 1-2- Switch!

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

30 juni 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord