Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Everybody 1-2- Switch!

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 30 juni 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Nintendo kondigt Everybody 1-2- Switch! aan

Je zat er misschien niet op te wachten, maar 1-2-Switch! krijgt een vervolg. Heel uitgebreid wordt dit niet gevierd door Nintendo, maar we weten al wel wanneer Everybody 1-2- Switch! gaat verschijnen.

De partygame uit 2017 krijgt dus een vervolg, maar echt feest wordt er niet gevierd. Nintendo maakte het nieuws bekend door simpelweg de game aan te bieden via hun online store. Om vervolgens toch nog even een Tweet te plaatsen. Als je zat te wachten op een bizarre trailer dan moet ik je slecht nieuws geven, want die is er nog niet. De releasedatum is wel onthuld. Je kunt namelijk aan het eind van deze maand samen met een vriend of partner in de game duiken. Welke minigames er in Everybody 1-2- Switch! zitten is nog niet bekend, maar je moet net zoals in het eerste deel zoveel mogelijk punten scoren. Naast de Joy-Cons kun je ook je telefoon inzetten.

Everybody 1-2- Switch! verschijnt op 30 juni voor de Nintendo Switch.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?