Disney Tsum Tsum Festival

  • Ontwikkelaar B.B. Studio
  • Eerste releasedatum Q3 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Nintendo kondigt Switch met Disney-thema aan

Er zijn al een aantal officiële gethematiseerde Nintendo Switch-modellen uitbracht en binnenkort komt er daar nog een nieuwe bij. Nintendo kondigde namelijk een Switch met een Disney-thema aan.

Binnenkort wordt er een nieuwe gethematiseerde Nintendo Switch uitgebracht en dat is er eentje met een Disney-thema. Deze speciale Nintendo Switch hoort bij de aankomende Disney-game Disney Tsum Tsum Festival. Dit is een partygame waarin je schattige cilindervormige Disney-knuffels, de Tsum Tsum, moet besturen. De speciale Disney Tsum Tsum-bundel komt met een Disney-versie van de verbeterde Nintendo Switch, de game Disney Tsum Tsum Festival en een code voor DLC. Helaas is deze speciale Nintendo Switch-bundel enkel te koop in Japan. De game zelf verschijnt deze herfst echter ook in het Westen, dus misschien komt de gethematiseerde Switch ook deze kant op.

onbekend

Disney Tsum Tsum Festival en de speciale Nintendo Switch verschijnen 10 oktober in Japan. Later komt de game ook in het Westen uit, dus wellicht krijgen wij ook de kans om een Disney-Switch te bemachtigen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?