Disney Tsum Tsum Festival

  • Ontwikkelaar B.B. Studio
  • Eerste releasedatum Q3 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Trailer: Disney Tsum Tsum Festival komt in november naar het Westen

Ook Disney-fans in Nederland kunnen straks aan de slag met de schattige cilindervormige knuffels. Disney Tsum Tsum Festival komt namelijk in november naar het Westen.

Disney Tsum Tsum Festival is een partygame waarbij je de Tsum Tsum bestuurt. Dit zijn schattige cilindervormige knuffels van bekende Disney-figuren. De game werd tijdens een Nintendo Direct eerder dit jaar aangekondigd, maar kreeg enkel voor Japan een concrete releasedatum. Uitgever Bandai Namco maakte onlangs bekend dat de game in november ook naar het Westen komt, ongeveer een maand na de Japanse release. Vorige week kondigde Nintendo speciaal voor Disney Tsum Tsum Festival nog een speciale Nintendo Switch met Disney-thema aan. Deze is in Japan in een bundel met Disney Tsum Tsum Festival te verkrijgen. Nu de game in november ook naar het Westen komt, kunnen wij de speciale switch misschien ook wel verkrijgen.

Disney Tsum Tsum Festival verschijnt 8 november op de Nintendo Switch.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?