Nintendo onthult Animal Crossing Switch model

Nintendo onthult een nieuw Animal Crossing Switch model. Deze gelimiteerde editie van de console komt volgende maand uit.

Voor de aankomende release van Animal Crossing: New Horizons heeft Nintendo een wel hele bijzondere Switch onthuld. Deze nieuwe Switch is namelijk geheel in Animal Crossing-stijl. De Animal Crossing Nintendo Switch heeft twee Joy-Cons in pastelkleuren en heeft een ontwerp van Tom Nook en zijn neefjes in flat design op het dock geprint. Het ziet er overigens naar uit dat er verder geen andere Nintendo Switch-modellen uit gaan komen. In een financiële briefing had Nintendo namelijk aangegeven geen plannen te hebben om een nieuwe Switch op de markt te brengen. Hier gingen afgelopen zomer flink wat geruchten over rond, maar er was geen bewijs voor het bestaan van de Nintendo Switch Pro.

De Animal Crossing Nintendo Switch verschijnt 13 maart 2020 in Amerika. Hopelijk is dit model straks ook in Nederland verkrijgbaar.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?