Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score -

Nintendo Switch Fortnite Special Edition-bundel aangekondigd

Vanaf volgende maand kun je in stijl de Battle Bus in stappen. Dan verschijnt er namelijk een speciale Nintendo Switch Fortnite-bundel.

Fortnite is nog altijd een ontzettend populaire game op alle platformen waar het op te spelen valt. Sinds 2018 is de Battle Royale op de hybride console te spelen en is inmiddels in Europa uitgegroeid tot de meest gedownloade game ooit op Nintendo-hardware. Het is dan ook niet gek dat er volgende maand een speciale Nintendo Switch uitkomt met een Fortnite-thema. De speciale bundel bevat een Nintendo Switch-systeem met een uniek Fortnite-design op de achterkant, exclusieve gele en blauwe Joy-Cons, Nintendo Switch-houder met een uniek Fortnite-design, Fortnite op de console voorgeïnstalleerd en een downloadcode voor de Wildcat Bundle, waarin je het Wildcat-kostuum met twee extra stijlen, een Sleek Strike Back Bling met twee extra stijlen en 2.000 V-Bucks kunt vinden.

onbekend

De speicale Nintendo Switch Fornite-bundel is vanaf 30 oktober verkrijgbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?