Hand of Fate 2

  • Ontwikkelaar Defiant Development
  • Eerste releasedatum 7 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG , Indie
  • Gameliner score -

Nintendo Switch-versie Hand of Fate 2 verschijnt volgende week

Defiant Development heeft bekendgemaakt dat Hand of Fate 2 volgende week verschijnt voor de Nintendo Switch. Deze versie van Hand of Fate 2 bevat alle DLC, die tussen november 2017 en april 2018 is uitgebracht voor de pc-versie. Later komt er nog meer extra content naar de game via gratis updates.

Hand of Fate 2 is een actie-RPG waarin je kaarten verzamelt, en met jouw deck de wereld verkent en gevechten met vijanden aangaat. In de game neem je het op tegen de mysterieuze Card-dealer, die ervoor zorgt dat elk potje uniek is en een uitdaging vormt.

Hand of Fate 2 verschijnt 17 juli voor de Nintendo Switch.

BRON Defiant Development

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?