Hand of Fate 2

  • Ontwikkelaar Defiant Development
  • Eerste releasedatum 7 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG , Indie
  • Gameliner score -

Video: Releasedatum Hand of Fate 2 bekend

Defiant Development heeft een nieuwe trailer voor Hand of Fate 2 vandaag vrijgegeven. In de trailer wordt de releasedatum, 7 november, bekendgemaakt en zien wij verschillende gevechten met diverse wapens.

Het eerste deel van Hand of Fate was een briljante game, gevuld met gevechten in een fantasierijk verhaal. In Hand of Fate 2 spelen spelers aan een tafel tegen een mysterieuze man terwijl zij zich voortbewegen door middel van dobbelsteenworpen. Daarnaast maken spelers keuzes tijdens de verscheidene conversaties, wat de game een RPG-achtig gevoel geeft. Bekijk hieronder de trailer:

Hand of Fate 2 is verkrijgbaar vanaf 7 november 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?