Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Nintendo Switch zit op de helft van zijn levenscyclus

De Nintendo Switch bevindt zich op dit moment in het midden van zijn levenscirkel. Dat heeft Nintendo America-president Doug Bowser gezegd in een uitgebreid interview met Polygon.

Bijna vier jaar geleden kwam de Nintendo Switch wereldwijd uit. De hybride console heeft een goed jaar achter de rug met goede verkoopcijfers en Doug Bowser zegt dat Nintendo voorlopig nog niet klaar is met de Nintendo Switch. Volgens de Nintendo-baas bevindt de console zich op dit moment in het midden van zijn levenscirkel. Volgens Bowser heeft de Japanse gamegigant meerdere projecten gepland staan voor 2021 en de jaren erna. Of er nog een nieuwe versie van de Nintendo Switch uit gaat komen, zoals de Nintendo Switch Pro waar al langere tijd geruchten over rondgaan, kon Doug Bowser geen uitspraak doen.

onbekend

De Nintendo Switch kwam 3 maart 2017 uit.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?