Nintendo World Championships: NES Edition onderweg naar Switch

Geplaatst: 18 juni 2024 20:28
Aangepast: 18 juni 2024 20:37
-

Nintendo verraste ons vandaag tijdens een bomvolle Direct met Nintendo World Championships: NES Edition voor de Switch, die je uitdaagt met 13 klassieke NES-games. De nieuwste trailer, eveneens getoond tijdens de Direct, zet de schijnwerpers op de Survival Mode en de legendarische Legend Challenge.

In de Survival Mode nemen acht spelers het online tegen elkaar op in verschillende uitdagingen, waarbij de helft elke ronde afvalt totdat er één winnaar overblijft. Voor de echte pro's is er de Legend Challenge, waar je klassieke games zoals Super Mario Bros. in één keer moet uitspelen met behulp van Warp Zones. Gelukkig kun je voor handige tips en tricks terecht bij het kopje 'Classified Information' in de game. Bekijk hieronder de trailer:

Nintendo World Championships: NES Edition is vanaf 18 juli beschikbaar in de eShop en als een gelimiteerde fysieke versie. Dus bereid je maar voor om de ultieme NES-kampioen te worden.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord