Nioh-franchise meer dan 7 miljoen keer verkocht

Geplaatst:

Ontwikkelaar Team NINJA heeft aangekondigd dat de gecombineerde verkoop van zowel Nioh als Nioh 2 wereldwijd meer dan zeven miljoen stuks heeft overschreden. Dat is een behoorlijke mijlpaal.

De Nioh-serie, misschien wel de meest succesvolle Souls-achtige concurrent op de markt, combineert mechanismen die populair zijn in de Dark Souls-franchise van FromSoftware met een fantastische, feodale Japanse setting, en is aantoonbaar nog moeilijker. Ter vergelijking: van de Dark Souls-trilogie zijn in totaal 28 miljoen exemplaren verscheept bij elke release en de daaropvolgende heruitgaven. Het is een indrukwekkende mijlpaal, en de toekomst ziet er rooskleurig uit voor Team NINJA, met het uitstekend uitziende Wo Long: Fallen Dynasty aan de horizon, die uitkomt op 3 maart 2023.

Team NINJA liet onlangs weten dat Nioh en Nioh 2 samen meer dan zeven miljoen keer zijn verkocht.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nioh

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

9 februari 2017

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord