Wo Long: Fallen Dynasty

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 3 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Wo Long: Fallen Dynasty kent een releasedatum

Ik hoop dat je klaar bent om op een nieuw uitdagend avontuur te gaan. Wo Long: Fallen Dynasty kent namelijk een releasedatum en je hoeft niet lang meer te wachten.

De actievolle RPG van Team Ninja is in het eerste kwartaal van 2023 beschikbaar. Mocht je nou interesse hebben in een fysieke kopie, dan kun je een steelbook krijgen. Ja, er verschijnt namelijk een Limited Edition Steel Book variant van de titel. Ga je liever digitaal, dan kun je ervoor kiezen om de Digital Deluxe Edition aan te schaffen. Daarmee verkrijg je de Season Pass die goed is voor drie uitbreidingen. Deze DLC's zitten vol met nieuwe generaals, demonen, scenario's, stages, wapens en meer. De Digital Deluxe Edition bevat ook een digitaal artbook en een mini-soundtrack. Wanneer je de game vooraf bestelt krijg je de Zhuque Armor. Wil je eerst even de reviews afwachten? Als je de titel vóór 16 maart binnenhaalt, dan krijg je de Baihu Armor.

Check hier onze preview van Wo Long: Fallen Dynasty. Bekijk hier meer gameplay van Wo Long: Fallen Dynasty.

Wo Long: Fallen Dynasty is beschikbaar vanaf 3 maart voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De titel verschijnt vanaf dag één op Xbox Game Pass.

BRON Team NINJA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?