Wo Long: Fallen Dynasty kent een releasedatum

Geplaatst:

Ik hoop dat je klaar bent om op een nieuw uitdagend avontuur te gaan. Wo Long: Fallen Dynasty kent namelijk een releasedatum en je hoeft niet lang meer te wachten.

De actievolle RPG van Team Ninja is in het eerste kwartaal van 2023 beschikbaar. Mocht je nou interesse hebben in een fysieke kopie, dan kun je een steelbook krijgen. Ja, er verschijnt namelijk een Limited Edition Steel Book variant van de titel. Ga je liever digitaal, dan kun je ervoor kiezen om de Digital Deluxe Edition aan te schaffen. Daarmee verkrijg je de Season Pass die goed is voor drie uitbreidingen. Deze DLC's zitten vol met nieuwe generaals, demonen, scenario's, stages, wapens en meer. De Digital Deluxe Edition bevat ook een digitaal artbook en een mini-soundtrack. Wanneer je de game vooraf bestelt krijg je de Zhuque Armor. Wil je eerst even de reviews afwachten? Als je de titel vóór 16 maart binnenhaalt, dan krijg je de Baihu Armor.

Check hier onze preview van Wo Long: Fallen Dynasty. Bekijk hier meer gameplay van Wo Long: Fallen Dynasty.

Wo Long Fallen Dynasty releasedatum 1Wo Long Fallen Dynasty releasedatum 1Wo Long Fallen Dynasty releasedatum 1Wo Long Fallen Dynasty releasedatum 1Wo Long Fallen Dynasty releasedatum 1Wo Long Fallen Dynasty releasedatum 1

Wo Long: Fallen Dynasty is beschikbaar vanaf 3 maart voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De titel verschijnt vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: Team NINJA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wo Long: Fallen Dynasty

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO GAMES

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 maart 2023

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord