Wo Long: Fallen Dynasty

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 3 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Wo Long: Fallen Dynasty heeft een nieuwe spannende gamescom trailer

Stort je in de door demonen geteisterde koninkrijken in de nieuwe gameplay trailer van Wo Long: Fallen Dynasty. Voor gamescom heeft de ontwikkelaar Team Ninja een leuke trailer in elkaar gezet van de game.

In de nieuwste trailer van Wo Long: Fallen Dynasty geeft Team Ninja je een glimp van de drie koninkrijken die worden geteisterd door demonen. Je krijgt ook een glimp van de actie, die draait om zwaardvechten en Chinese vechtsporten. De trailer laat ook wat scènes uit de game zien en verschillende eindbazen. De productie van de game is goed op weg want de ontwikkelaar heeft tegelijkertijd aangekondigd dat gamers de game al kunnen uitproberen tijdens de Tokyo Game Show 2022 in september. Het is onbekend of dan ook andere functies, zoals de recent aangekondigde multiplayer voor Wo Long: Fallen Dynasty, ook te proberen zijn.

De release van Wo Long: Fallen Dynasty staat gepland in begin 2023 voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De game is dan ook beschikbaar via Xbox Game Pass.

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?