Trailer: Wo Long: Fallen Dynasty heeft een nieuwe spannende gamescom trailer

Geplaatst: 26 augustus 2022 19:10
Aangepast: 27 augustus 2022 19:06

Stort je in de door demonen geteisterde koninkrijken in de nieuwe gameplay trailer van Wo Long: Fallen Dynasty. Voor gamescom heeft de ontwikkelaar Team Ninja een leuke trailer in elkaar gezet van de game.

In de nieuwste trailer van Wo Long: Fallen Dynasty geeft Team Ninja je een glimp van de drie koninkrijken die worden geteisterd door demonen. Je krijgt ook een glimp van de actie, die draait om zwaardvechten en Chinese vechtsporten. De trailer laat ook wat scènes uit de game zien en verschillende eindbazen. De productie van de game is goed op weg want de ontwikkelaar heeft tegelijkertijd aangekondigd dat gamers de game al kunnen uitproberen tijdens de Tokyo Game Show 2022 in september. Het is onbekend of dan ook andere functies, zoals de recent aangekondigde multiplayer voor Wo Long: Fallen Dynasty, ook te proberen zijn.

De release van Wo Long: Fallen Dynasty staat gepland in begin 2023 voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De game is dan ook beschikbaar via Xbox Game Pass.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wo Long: Fallen Dynasty

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO GAMES

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 maart 2023

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord