Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition komt eraan

Geplaatst:

Even wachten voordat je een game aanschaft heeft verschillende voordelen. Gamers die Wo Long: Fallen Dynasty al een tijdje in de gaten houden kunnen binnenkort de Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition kopen. KOEI TECMO heeft namelijk de releasedatum bekendgemaakt.

Met de complete editie van Wo Long: Fallen Dynasty wordt alle content netjes gebundeld, waardoor je niet alles apart hoeft te kopen. Hierdoor staan de drie DLC's, waaronder Wo Long: Fallen Dynasty DLC 3: Upheaval in Jingxiang, voor je klaar. De game heeft ondertussen meerdere updates gehad en die zijn gewoon inbegrepen. Je kunt dus genieten van de endgame content en de verschillende moeilijkheidsgraden. Mocht je volgende maand voor het eerst de game opstarten, dan heb je onder andere de samenwerking tussen Lies of P en Wo Long: Fallen Dynasty gemist. Geen nood, want de Complete Edition biedt toegang tot de wapens van Lies of P, Nioh 2 en Naraka: Bladepoint. Benieuwd naar onze mening? Dan kun je hier de review van Wo Long: Fallen Dynasty lezen.

Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition verschijnt op 7 februari voor de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

Bron: Team Ninja

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wo Long: Fallen Dynasty

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO GAMES

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 maart 2023

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord